Terapia BOWEN - ideala pentru reechilibrare neuro-musculara (1 sedinta)! Armonizarea corpului si a mintii conduce la vindecarea problemelor organismului, iar relaxarea ta va fi deplina!

Lei 100 În loc de 150,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 33% Site expirat

informații

Tehnica Bowen este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic. Este recunoscuta pentru eficienta sa in tratarea afectiunilor interne si reducerea duratei convalescentei. Tehnica Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica:
Deplasarile osoase se re-aliniaza – desi nu se executa nici o manipulare a articulatiilor sau oaselor, ca in chiropractie.
Tensiunile musculare si incordarile se elimina, iar circuitul limfatic normal se restabileste – desi nu se maseaza muschii, ca in masajul terapeutic.
Meridianele energetice se restabilesc imediat – desi practica nu se bazeaza pe meridiane si nu se aseamana nici cu acupunctura, nici cu presopunctura.
Echilibrul psihic se normalizeaza – desi nu este necesara invocarea unui raspuns emotional, ca in cazul terapiilor ce se adreseaza mintii si corpului deopotriva.

Locație