Tratament de intinerire ce include si Mezoterapie faciala AquaTouch pentru un ten luminos, revigorat, hidratat si intinerit vizibil! Rezultate imediate si evidente! Schimbarea imaginii este remarcabila imediat dupa efectuarea tratamentului!

Lei 99 În loc de 250,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 60% Site expirat

informații

Mezoterapia AquaTouch reprezinta o adevarata revolutie in domeniul estetic, intrucit permite introducerea pe cale transcutanata de substante active , care pina acum erau introduse doar cu ajutorul infiltratiilor cu seringi si ace. Succesul ei este legat de combinarea a 2 metode electroporatia care datorita impulsurilor electrice modulate mareste permeabilitatea membranelor celulare cu formarea de canale de trecere (electropori) si electroforeza care impinge substantele active in straturile profunde ale dermei.
Studiile clinice efectuate asupra persoanelor cu diferite patologii cum ar fi : cuperoza, capilare sparte, riduri, imperfectiuni cutanate provocate de acneea cicatriciala si sclerotica , pete de pigmentare , vergeturi, cheratoze si cicatrici au demonstrat eficienta metodei in reactivarea proceselor metabolice naturale.
Sistemul AQUATOUCH introduce in structura pielii amestecul de vitamine, minerale si antioxidanti necesare pentru hranire si hidratare. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea este mai ferma, mai elastica si mai luminoasa,cu aspect odihnit, intinerit.
Prin sistemul AQUATOUCH serurile cu vitamine, acid hialuronic, elastina, colagen, coenzime, antioxidanti ajung direct în straturile profunde ale dermei.
Mezoterapie virtuala utilizeaza doi curenti simultani, cu efecte complementare:
Curentul alternativ - rectangular creeaza un fenomen numit electroporatie care mareste porii epidermei de aproximativ 400 de ori, ceea ce ii confera un grad ridicat de permeabilitate, determinand o intensificare a fluxului sanguin tranzitoriu. Practic, permite deschiderea temporara a barierei fosfolipidice si formarea unor canale de trecere, prin care substantele active din serumurile folosite vor ajunge la celulele tinta.
Curentul galvanic sau continuu produce electroforeza (electro-osmoza) si este folosit pentru penetrarea in straturile profunde ale pielii a ingredientelor active din cocktailul cosmetic. In functie de problema tratata, se foloseste un anumit cocktail care se aplica direct pe piele, substantele fiind introduse in derm (stratul mijlociu al pielii). Aceasta tehnica permite dispersia omogena a substantelor in straturile profunde ale pielii. Este o metoda complet nedureroasa, tratamentul constand intr-un masaj placut care ofera si relaxare totala. Avand un amperaj mic a carui intensitate si directie raman constante in timp, curentul galvanic are rolul de a spori metabolismul celular, determinand o vasodilatare superficiala.
Sistemul AQUATOUCH introduce in structura pielii cocktail-uri de vitaminele, mineralele, aminoacizii de care aceasta are nevoie pentru hranire si rejuvenare, stimulandu-i metabolismul, microcirculatia sangvina si odata cu acesta sinteza de noi fibre de colagen si elastina. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea este vizibil mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand un aspect odihnit, intinerit, efectul mentinandu-se pentru o perioada mai lunga de timp.
In cazul unui ten afectat sunt recomandate 3-4 sedinte.
Atenueaza ridurile si liniile de expresie reducand densitatea si adancimea,
Inchide porii si rezolva multe dintre problemele porilor mariti,
Efect de netezire imediata a pielii,
Efect de lifting facial si intindere pe termen lung,
Reda luminozitatea si fermitatea pielii,
Hidrateaza intensiv pielea si regenereaza in profunzime,
Diminueaza leziunile pigmentare, cuperoza/rozaceea, acneea,
Recontureaza ovalul facial,
Atenueaza cearcanele,
Uniformizeaza tenul,
Trateaza pungile de sub ochi, textura flasca, gatul si barbia dubla.

Locație