Dezvaluie-ti frumusetea si feminitatea! Scapa de parul nedorit DEFINITIV cu SPL Yperion L900 – original FRANTA, aparatul cu cel mai puternic flash. Alege 2 sau 4 sedinte pentru inghinal total, axila si mustata si uita de griji!

Lei 99 În loc de 435,00 Lei Cupoane comandate 17 Oraș Bucuresti
Discount 77% Site Valabil încă 43 de ore

informații

Aparatul este original si conform studiilor si practicii, asigura rezultate de trei ori mai rapide decat orice tehnologie comparativa!  Metoda de epilare definitiva SPL patentata in Franta este in totalitate superioara metodelor deja cunoscute (IPL, LASER), intrucat flash-ul luminos este construit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate.
Metoda SPL se bazeaza pe lungimi de unda infrarosii si ultraviolete, care sunt de baza in indepartarea progresiva a firelor de par, fiind astfel o metoda mult mai sigura, fara durere, si mult mai ieftina decat epilarea traditionala cu ceara. Energia luminii este absorbita selectiv de catre melanina din par si este transmisa catre foliculul pilos. Acesta este anihilat sub actiunea caldurii transmisa radacinii firului de par.Este foarte important sa stiti ca acest echipament, creat in Franta si  fabricat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, detine CE (Certificat de Siguranta Europeana), CE MEDICALS – certificare europeana siguranta medicala si certificat eliberat de FDA (Food and Drug Administration), obtinut in USA, fiind prin urmare extrem de sigur, nu doar eficient!
Te rugam sa citesti si sectiunea Conditii de Utilizare unde vei gasi informatii despre Pregatirea pentru sedintele de epilare definitiva cu SPL, Indicatii dupa sedintele de SPL, Contraindicatii, etc.!

Locație