Este mai usor sa intretii decat sa repari! Trateaza gingivita si previne pierderea dintilor cu tratamentul revolutionar Plasmolifting PRP. Prinde oferta cu reducere, alege pachetul cu 3 sedinte si vino la Clinica Intermedica HighCare!

Lei 900 În loc de 1.350,00 Lei Cupoane comandate 8 Oraș Bucuresti
Discount 33% Site expirat

informații

Plasmolifting: Procedura de plasmolifting reprezinta o metoda unica care include prelucrarea sangelui pacientului prin centrifugarea acestuia in niste eprubete special denumite Eprubete Bio tehnologice Vidate.
Rezultatul acestei centrifugari este reprezentat de o variant injectabila de plasma cu continut ridicat de trombocite (PRP = Platelet Rich Plasma), ce va fi introdus in tesuturile parodontiului.
Este o metoda inofensiva de a controla procesul de regenerare a tesuturilor, deoarece este bazata in totalitate pe resursele proprii ale organismului si de aceea este o metoda inofensiva de a controla procesul de regenerare a tesuturilor, deoarece este bazata in totalitate pe resursele proprii ale organismului.
Plasmolifting-ul ajuta la desfasurarea procesului de intarire a tesutului osos, la construirea matricei de colagen si a osolui datorita participarii proteinelor morfogenetice osoase de colagen si stimuleaza imunitatea locala.
 

Locație