Epilare DEFINITIVA SPL cu tehnologia franceza Yperion L900, aparatul cu cel mai puternic flash! Prinde oferta pentru epilat gamba sau antebrat, alege 1, 2 sau 3 sedinte si scapa de grija parului inestetic!

Lei 110 În loc de 300,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 63% Site Valabil încă 10 ore

informații

Aparatul SPL Yperion este o tehnologie sigura si de ultima generatie ce asigura rezultate de trei ori mai rapide decat orice tehnologie comparativa!  SPL este o metoda patentata in Franta, net superioara metodelor deja cunoscute (IPL, LASER). Flash-ul luminos este construit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL!
Metoda SPL se bazeaza pe lungimi de unda infrarosii si ultraviolete, care sunt de baza in indepartarea progresiva a firelor de par, fiind astfel o metoda mult mai sigura, fara durere, si mult mai ieftina decat epilarea traditionala cu ceara. Energia luminii este absorbita selectiv de catre melanina din par si este transmisa catre foliculul pilos.Acesta este anihilat sub actiunea caldurii transmisa radacinii firului de par.
Este foarte important sa stiti ca acest echipament, creat in Franta si  fabricat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, detine CE (Certificat de Siguranta Europeana), CE MEDICALS – certificare europeana siguranta medicala si certificat eliberat de FDA (Food and Drug Administration), obtinut in USA., fiind prin urmare extrem de sigur, nu doar eficient!
Te rugam sa citesti si sectiunea Conditii de Utilizare unde vei gasi informatii despre Pregatirea pentru sedintele de epilare definitiva cu SPL, Indicatii dupa sedintele de SPL, Contraindicatii, etc.!

Locație