MASAJ FITNESS – cea mai noua tehnica de masaj ANTICELULITA! 1 sau 2 sedinte de 30 minute la pret avantajos! Se aplica cu succes manevre de drenaj, de masaj anticelulitic combinate cu izometria locului lucrat, adica incordarea voluntara a muschilor! Eficienta dovedita, rezultate wow!

Lei 84 În loc de 120,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 30% Site Valabil încă 3 zile

informații

Care este rolul masajului fitness?
Masajul fitness are rolul de a evidentia si elimina, strict stratul adipos inestetic si celulita de gradul 3 si 4, rezistente la alte tipuri de masaj.
Datorita faptului ca acest tip de masaj se efectueaza pe muschii aflati in izometrie, permite imbunatatirea tonusului muscular, contractia izometrica fiind cea mai eficienta din punctul de vedere al caloriilor arse si cu cele mai mari beneficii pentru articulatii, deoarece nu exista impact asupra articulatiilor.
Faptul ca este o terapie care se efectuează pe mușchii încordați permite accesul direct la zonele afectate de celulită, permițând manevrelor folosite sa netezeasca stratul fibros al celulitei, ceea ce va ajuta la reducerea  aspectului de coajă de portocală. Aceasta grasime, odata pusa in miscare  va putea patrunde in circulatia sangelui, dusa la ficat si apoi metabolizata in energie, fiind astfel eliminata.
Când apar rezultatele?
Inca dupa primul masaj fitness veti simti tensiune musculara in zonele lucrate, ba mai mult unele persoane chiar fac febra musculara datorita contractiei izometrice. Acest tip de masaj are rezultate uimitoare, inca de la primele sedinte, ajutandu-te sa scapi de centimetri in plus si sa te si tonifici datorita izometriei. In plus, datorita incordarii voluntare a musculaturii,  dupa cateva sedinte, tot corpul tau se va simti mult mai tonic si mai lucrat.
Pentru rezultate optime se recomanda o dieta sanatoasa si antrenament regulat.

Locație