Scapa de colacei, aripioare si celulita cu LPG Cellu M6! Alege pachetul cu 7 sau 10 sedinte, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara! Iti recapeti fermitatea garantat, elimini aspectul de coaja de portocala si te bucuri de silueta remodelata fara efort!

Lei 235 În loc de 400,00 Lei Cupoane comandate 46 Oraș Bucuresti
Discount 41% Site Valabil încă 9 ore

informații

LPG Cellu M6  este la momentul de fata cel mai avansat si cel mai eficient echipament endermologic cu rezultate umitoare in tratarea celulitei si in reducerea stratului de grasime, conturarea corpului, creste fermitatea si elasticitatea pielii stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea microcirculatiei, eliminarea retentiei de apa .
Studiile arata ca LPG Cellu M6 este aparatul cu cele mai bune rezultate chiar si in cazul celulitei fibroase, folosind tehnologie inalta, brevetata exlusiv de LPG. Vezi in sectiunea descriere mai multe detalii despre LPG.
Impachetarile la tunel vor reda elasticitatea si catifelarea pielii in timp ce elimina toxinele din tesuturi, accelereaza arderea grasimilor si diminueaza aspectul de coaja de portocala. Temperatura ridicata din tunel genereaza cresterea metabolismului celular, relaxarea musculara, vasodilatatia capilara si arteriala. Capacitatea de patrundere a razelor infrarosii favorizeaza vasodilatatia care are consecinta ameliorarea circulatiei venoase si limfatice.

Locație