EPILARE DEFINITIVA cu LASER DIODE, cea mai noua tehnologie cu eficienta dovedita pachet cu 8 sau 16 sedinte de epilare definitiva pentru ZONA INGHINALA si AXILA! Spune adio firelor de par nedorite! Rezultate incredibile pe toate tipurile de piele

Lei 385 În loc de 1.260,00 Lei Cupoane comandate 22 Oraș Bucuresti
Discount 69% Site Valabil încă 9 ore

informații

Tratamentul cu Laser Diode este extrem de sigur pentru organism, iar durerea resimtita este redusa la minim! Tehnologia permite reglarea valorii si a timpului de radiatie in functie culoarea pielii, pigmentul firului de par, grosimea si desimea acestora.
Prezinta un sistem de racire patentat, astfel ca in timpul procedurii pielea este racita iar senzatia de durere prevenita, fiind infinit mai putin dureroasa decat toate celelalte tehnologii folosite in epilarea definitiva, producand un disconfort minim in timpul tratamentului.
Radacina firului de par, variaza in functie de zona corpului si se afla la 2-5 mm sub piele. Inovatia Laser Diode consta in faptul ca permite reglarea intensitatii razei laser astfel incat ea sa ajunga la foliculii de par si radacina pentru a o distruge definitiv, indiferent de adancimea la care se afla firul de par.
Pigmentii de melanina din foliculii de par absorb radiatia laserului si se transforma in caldura.Temperatura din radacina parului ajunge la 60 – 70 de grade si astfel radacina firului de par este distrusa, fiind oprita alimentarea firului.
Intregul par de pe corpul uman se afla in 3 stadii diferite: anagen (activ), catagen (repaus) și telogen (cadere). Din aceasta cauza nu este posibila eliminarea intregii pilozitati de pe corp intr-o singura sedinta. Durata tratamentului variaza in functie de culoarea tenului, de pigmentul parului, de grosimea si de densitatea firelor. In medie sunt necesare 10-12 sedinte pentru indepartarea firelor de par de pe o anumita zona.
In sectiunea Descriere, gasesti tot ce trebuie sa sti despre epilarea definitiva!

Locație