Mezoterapie specifica ALOPECIEI, tratament complet de 6 sedinte! Dr. Saidac Mihaela, peste 20 de ani de experienta in chirurgie si estetica medicala! Mezoterapia revitalizeaza pielea scalpului, fiind stimulata cresterea parului!

Lei 1.187 În loc de 1.663,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 29% Site Valabil încă 28 de ore

informații

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Tratamentul este simplu si rapid, fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile.
Toxina botulinica este o substanta care contribuie la relaxarea musculara si aduce cu sine disparitia completa sau ameliorarea ridurilor.
Toxina botulinica este indicata in principal pentru treimea superioara a fetei: ridurile din zona fruntii (intersprancenare si din jurul ochilor si santurile nazogeniene). 
Prin lipsa de contractie si relaxarea zonei anatomice se obtine disparitia ridului de expresie si diminuarea partiala sau cvasi-totala a celor deja formate.
 

Locație