Sterge pana la 10 ani de pe fata ta! Protocol complex pentru Lifting si Rejuvenare faciala ce include 4 sau 6 sedinte cu terapii cu rezultate de la prima sedinta precum si mentinerea lor de durata! Ridurile dispar in proportie de 60-70%, tenul este intinerit si luminos iar intregul contur al fetei este liftat!

Lei 635 În loc de 1.120,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 43% Site Valabil încă 2 zile

informații

RADIOFRECVENTA FACIALA - Radiofrecventa faciala este cea mai noua tehnologie in terapiile beauty.
Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Astfel radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata din interior problema.
Radiofrecventa bipolara trateaza cu succes zona ochilor iar radiofrecventa tripolara are efect de lifting facial in zona fetei, gatului si a decolteului, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima sedinta.
Radiofrecventa fractionata – SRF , este o tehnologie ultra performanta de ultima generatie care trateaza pielea in profunzime, folosita cu mare succes in clinicile de infrumusetare.
Principala actiune a Radiofrecventei fractionate este:
reconstruirea tesutului epitelial din interior catre exterior, stimuland fibroblastele si sintetizand producerea de nou colagen si elastina.
SRF  Microrfneedles reuseste sa imbunatateasca considerabil aspectul pielii, intinerind-o efectiv de la o singura sedinta, eliminand ridurile de expresie sau cele fine, micsorand porii si catifeland pielea prin formarea de celule noi.
Elastina este o proteina specifica pielii dispusa sub forma unei plase de pescuit care confera acesteia elasticitate si capacitatea de a se intinde.
Deteriorarea fibrelor de elastina determina aparitia ridurilor si scaderea tonifierii pielii. Regenerarea naturala a acestora constituie un proces dificil si de lunga durata, SRF actionand tocmai in aceasta directie - refacerea rapida a acestora.
Organismul reuseste cu greu sa inlocuiasca proteinele de colagen – in mod natural, pielea fiind alcatuita din colagen in proportie de 80% si dintr-o retea de fibre de elastina in proportie de 4%.
Aplicatorul SRF– Microrfneedles furnizeaza energie de radiofrecventa fractionata prin intermediul unei matrice speciale.
Tratamentul este foarte confortabil. Pe zona ce urmeaza a fi tratata se apliza un gel special peste care se lucreaza cu capatul SRF acoperand treptat prin aplicare si flash toata zona ca urmeaza a fi tratata.  In timpul tratamentului se simte doar o usoara caldura. 
Frecventa:
pentru un rezultat de lunga durata (3 - 4 luni) sunt necesare o serie de 4 – 6 sedinte efectuate la un interval de o saptamana.

Locație