Un implant pe viata! IMPLANT DENTAR de cea mai buna calitate - Medigma Biomedical Germania sau Osseotite - SUA (top 3 producatori implanturi din lume). Clinica stomatologica in spate la Mall Vitan! Calitate si precizie superioara a produselor la preturi echitabile!

Lei 1.400 În loc de 2.000,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 30% Site Valabil încă 47 de ore

informații

Implantul dentar este cea mai eficienta solutie pentru reconstructia dentara! Dintii aplicati pe implant functioneaza ca si dintii naturali, iar tu nu vei simti nici o diferenta! Marele avantaj al implantului dentar (spre deosebire de metodele clasice) este ca dintii invecintati nu sunt afectati in vreun fel, iar gingia ramane sanatoasa!
Orice persoana careia ii lipsesc unul sau mai multi dinti poate opta pentru implant dentar ca si metoda moderna de reconstructie dentara. 
Dintii sustinuti de implanturi vor arata si vor functiona ca si dintii naturali si majoritatea pacientilor nu fac diferenta intre acestia si noii lor dinti. Spre deosebire de  metodele clasice de reconstructie (punti si proteze partiale), in cazul implanturilor nu sunt afectati in vreun fel dintii vecini; de asemenea gingia ramane sanatoasa, si nu sunt prezente retractia gingivala sau a osului. Tocmai de aceea, implanturile sunt cea mai buna alegere!
 

Condiții de utilizare

 

Locație