Masaj ANTICELULITIC sau cu bete de bambus, 50 de minute de relaxare si rasfat! Scapa de celulita si de aspectul inestetic de coaja de portocala cu ajutorul masajului, tratament 100% natural, realizat de profesionistii cu experienta de la elegantul salon The Secret Beauty Corner!

Lei 220 În loc de 320,00 Lei Cupoane comandate 95 Oraș Bucuresti
Discount 31% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Masajul anticelulitic are drept scop indepartarea celulitei si complexelor pe care aceasta le aduce cu sine. Dintre remediile naturale, masajul ocupa un loc central, si o cale care nu ar trebui evitata. Acesta reprezinta una dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita care poate aparea pe abdomen, coapse, fese, uneori pe brate sau in alte locuri de pe corp.
MASAJ CU BAMBUS - Bambusul reprezinta energie, prosperitate si longevitate in cultura chineza, indoneziana, si japoneza.
In China, se spune ca tulpinle de bambus simbolizeaza tinerete vesnica, putere, prosperitate si pace. Asa ca de fapt, terapia masajului cu bambus are radacini vechi si conotatii, probabil, mai profunde.
Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

Locație