Just Fit EMS, slabeste rapid si tonifiaza-ti corpul cu cel mai eficient antrenament! Este lucrata 90% din musculatura si 2500 calorii arse in doar 20 de minute cu Just Fit EMS! Nu rata oferta limitata si obtine corpul la care visezi!

Lei 200 În loc de 360,00 Lei Cupoane comandate 27 Oraș Bucuresti
Discount 44% Site Valabil încă 8 ore

informații

Cu JustFit by Body Fit obtii rezultatele dorite in timp record! Este o tehnologie superioara  ce consta doar intr-o tableta ce comunica cu hardwearul si genereaza impulsuri electrice controlate in vesta JustFit! Foloseste  foloseste un impuls electric de frecventa joasa ce determina contractia voluntara a muschilor – similar exercitiilor de gimnastica.
Daca alegi antrenamentul Just Fit by Body Fit te vei bucura de nenumarate avantaje: te poti antrena impreuna cu un prieten, iti antrenezi intreaga musculatura in doar 20 de minute, antrenamentul este placut si comod nemaifiind conectat prin cabluri la consola, este cea mai eficienta metoda de ardere a grasimilor si de obtinere a procentului de grasime optima, executi exercitiile perfect deoarece impulsurile emise de electrozi se potrivesc perfect pe suprafata muschilor, nu suprasolicita incheieturile, ajuta la alimentarea tesuturilor cu sange, combate celulita si osteoporoza.

Locație