Prinde super – promotia limitata! IMPLANT dentar izraelian din Titan, bont de vindecare si BONT PROTETIC, consultatie de specialitate, plan tratament si anestezie! Ai garantia calitatii cu o economie substantiala!

Lei 1.000 În loc de 2.030,00 Lei Cupoane comandate 31 Oraș Bucuresti
Discount 51% Site Valabil încă 46 de ore

informații

Implantul se va incarca imediat cu o coronita provizorie, nu vei pleca fara dinte!
Procedura este simpla si nedureroasa.
Dupa insertia implantului si aplicarea coronitei provizorii se asteapta ca implantul sa se osteointegreze timp de 45 zile dupa care vom fixa coronita definitiva!
Pe implanturi putem fixa : coronite, punti de mai mare intindere (un maxilar intreg), proteze.
Pacientul poate beneficia de o lucrare provizorie pe implanturile inserate, pana la momentul lucrarii definitive, DINTI INTR-O ZI, in aceeasi zi cu inserarea impanturilor.
Aditiile de os care se practica cel mai frecvent sunt:
SINUS-LIFT este o procedura care se efectueaza atunci cand nu exista suficient os pana la nivelul sinusului maxilar in care sa se introduca un implant.
ADITIE DE OS pe exteriorul crestei osoase atunci cand creasta este prea ingusta pentru cel mai subtire implant.
Pentru aditie de creasta ingusta extinsa, cele mai bune ar fi blocuri osoase autogene si apoi utilizarea materialelor artificiale impreuna cu membrane.
In ambele situatii se folosesc granule din materiale diferite (cel mai frecvent hidroxiapatita, osul bovin, os congelat, os autogen) care sunt apoi protejate de MEMBRANE speciale (cel mai frecvent de colagen sau dublu colagen). Acestea opresc gingia care acopera intreaga operatie sa migreze printre aceste granule si sa compromita aditia
De ce titanul in implantologia orala?
Titanul a devenit foarte folosit in medicina datorita in primul rand biocompatibilitatii sale si remercabilei capacitati de a se integra complet cu osul.
Alte proprietati ale titanului includ: densitate scazuta (nu forteaza osul), conductibilitate termica scazuta (nu permite temperaturilor prea calde sau prea reci sa treaca), rezistenta la coroziune (nu rugineste)
Implanturile folosite au un strat de fosfat de calciu acoperitor pentru a favoriza depunderea de os in timpul osteointegrarii> in clinica noastra s-au inserat peste 1000 de implanturi de acest fel, rata de succes fiind de peste 95%.
Fosfatul de calciu este un mineral alb cu valoare nutritiva in organism. El se gaseste in oase, smalt dentar.
Ratele de succes ale diferitelor sisteme de implant disponibile in comert variaza. Mai multi factori implantati cum ar fi topografia suprafetei implantului, compozitia chimica si rugozitatea suprafetei influenteaza osteointegrarea. Implanturile de titan cu rugozitate adecvata influenteaza stabilitatea primara a implanturilor, sporesc contactul os-implant si maresc forta de cuplu
Rugozitatea suprafetei implanturilor poate modifica semnificativ procesul de osteointegrare, deoarece celulele reactionează diferit la suprafetele netede si aspre: proliferarea osteoblastica si sinteza de colagen sunt crescute pe suprafete aspre.
Activitatea pe suprafata se realizeaza prin utilizarea unui amestec de componente, inclusiv a bio-materialului de hidroxiapatita, precum si a unui tratament cu suprafata acida pe etape. S-au efectuat mai multe teste pe implanturile Nova care arata o activitate ridicata si o proprietate hidrofila excelenta.

Locație