Elimina DEFINITIV celulita si vergeturile cu ajutorul Mezocarboxiterapiei! Dr. Saidac Mihaela, peste 20 de ani experienta in chirurgie si estetica medicala! Rezultate exceptionale pe vergeturile albe, vechi si cu striatii adanci! Eficienta maxima in caz de celulita, rezultatele fiind vizibile imediat!

Lei 2.280 În loc de 2.850,00 Lei Cupoane comandate 7 Oraș Bucuresti
Discount 20% Site Valabil încă 20 de ore

informații

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Tratamentul este simplu si rapid, fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile.
Toxina botulinica este o substanta care contribuie la relaxarea musculara si aduce cu sine disparitia completa sau ameliorarea ridurilor.
Toxina botulinica este indicata in principal pentru treimea superioara a fetei: ridurile din zona fruntii (intersprancenare si din jurul ochilor si santurile nazogeniene). 
Prin lipsa de contractie si relaxarea zonei anatomice se obtine disparitia ridului de expresie si diminuarea partiala sau cvasi-totala a celor deja formate.
Pentru a putea ajunge la clinica,
1. Metrou Pipera / Aurel Vlaicu - microbuz care vine din 5 in 5 minute pentru erou Iancu Nicolae si se coboara la Iancu de Hunedoara
2.  Kiseleff -  Autobuzele 148 sau 381 si se coboara in statie Jolie Ville.
 

Locație