Tratament facial POWER HYALURONIC – efect antiaging si hidratre intensa! Sterge ridurile de expresie si reda luminozitatea tenului dupa doar o sedinta! Pentru rezultatele mult dorite se folosesc produse profesionale marca Skeyndor

Lei 65 În loc de 200,00 Lei Cupoane comandate 16 Oraș Bucuresti
Discount 68% Site Valabil încă 29 de ore

informații

Gama Power Hyaluronic  imbunatateste echilibrul natural al pielii, avand ca rezultat este o piele mai confortabila, perfect hidratata si cu un microrelief mai neted. Are la baza Acidul Hyaluronic care este un component natural al organismului si are ca scop major  captarea si retinerea apei in piele. Acest tratament, conform testelor clinice imbunatateste vizibil hidrodinamica naturala a pielii, asigura hidratarea prelungita timp de 24 de ore, imbunatateste aspectul ridurilor generate de deshidratarea pielii cu +90%, imbunatateste aspectul microreliefului si rugozitatii (asperitatii) pielii.
Tratament antirid si hidratare intensa Power Hyalurronic Skeyndor
Gama Power Hyaluronic  imbunatateste echilibrul natural al pielii, avand ca rezultat este o piele mai confortabila, perfect hidratata si cu un microrelief mai neted.
Are la baza Acidul Hyaluronic care este un component natural al organismului si are ca scop major  captarea si retinerea apei in piele.
Factori externi si interni pot afecta cantitatea de Acid Hialuronic pe care o poseda fiecare persoana si pot influenta starea generala a pielii.
Rezultate Teste Clinice :
-Piele ultrahidratata cu + 100%
-Asigura hidratare prelungita timp de 24 de ore.
-Imbunatateste aspectul ridurilor generate de deshidratarea pielii cu +90%.
-Imbunatateste aspectul microreliefului si rugozitatii (asperitatii) pielii.
Skeyndor a lansat Power Hyaluronic, o nouă gamă pentru hidratarea în profunzime a pielii. Aceasta este disponibilă în saloanele selectionate.
Dintre toate ingredientele existente în produsele cosmetice destinate hidratării profunde, acidul hialuronic ocupă o poziție fruntașă. Acidul hialuroniceste un component natural al organismului, al cărui scop principal constă din captarea și reținerea apei în piele. Această moleculă este considerată un adevărat “burete”, deoarece poate să rețină o cantitate de apă egală cu de 1.000 de ori greutatea proprie.
Power Hyaluronic îmbunătățește vizibil hidrodinamica naturală a pielii, combinând acidul hialuronic cu diverse mase moleculare cu un puternic activator de acvaporine. Pe lângă 100% ultrahidratare, tratamentul a demonstrat o atenuare a ridurilor cauzate de deshidratare cu până la 90%.

Locație