Oferta Toxina Botulinica VISTABEL , Dr Saidac Mihaela, peste 20 ani experienta in chirurgie si estetica medicala! Cel mai eficient tratament impotriva ridurilor, STERGE pana la 10 ani de pe chipul tau! Fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile!

Lei 480 În loc de 650,00 Lei Cupoane comandate 69 Oraș Bucuresti
Discount 26% Site Valabil încă 47 de ore

informații

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Tratamentul este simplu si rapid, fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile.
Toxina botulinica este o substanta care contribuie la relaxarea musculara si aduce cu sine disparitia completa sau ameliorarea ridurilor.
Toxina botulinica este indicata in principal pentru treimea superioara a fetei: ridurile din zona fruntii (intersprancenare si din jurul ochilor si santurile nazogeniene). 
Prin lipsa de contractie si relaxarea zonei anatomice se obtine disparitia ridului de expresie si diminuarea partiala sau cvasi-totala a celor deja formate.
 

Condiții de utilizare

 

Locație