Pachet ANTICELULITIC cu 3 sedinte (4 terapii de REMODELARE/ sedinta)! Combinatia imbatabila dintre Electrostimulare, Impachetari la tunel cu infrarosu, Masaj endermologic DERMOCELL si CrioRadiofrecventa te va scapa GARANTAT de kg in plus, colacei, aripioare si celulita!

Lei 600 În loc de 1.080,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 44% Site expirat

informații

 Cu Crio - Radiofrecventa se realizeaza:
lifting instant al pielii
reconstruirea pielii prin refacerea retelelor de colagen si elastina
tratare piele flasca
estomparea aspectului de coaja de portocala
*Terapie ideala pentru persoanelor care sufera de sensibilitate capilara, telangiectazii sau cuperoze.
Conceptul de CrioRadiofrecventa este unic in lume, dar devine functional gratie echipamentului SCULPTOR. Acesta combina cele doua functii - Radiofrecventa & Crioterapia - pentru rezultate spectaculoase de la prima sedinta. Procedura ajuta la compactarea si liftarea tegumentului, la intensitate Low, Medium sau Mix.
CrioRadiofrecventa multipolara incalzeste straturile de suprafata si profunzime ale pielii, stimuland sinteza fibrelor de elastina si colagen. Are ca rezultate liftingul, topirea si drenarea grasimii in exces.
CrioRadiofrecventa monopolara incalzeste selectiv cu o putere de pana la 4 ori mai mare decat alte tipuri de radiofrecventa straturile de grasime rezistente la electricitate. Rezultatul este reducerea circumferintelor prin topirea grasimii.
Masajul endermologic Dermocell este o metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratie continue ce stimuleaza microcirculatia, eliminand celulita chiar si in stadiile ei cele mai avansate si previne aparitia acesteia in timp.
Beneficiile masajului endermologic cu DERMOCELL:
efect anticelulitic
atenuare aspect coaja de portocala
stimulare circulatie sangvina
drenaj limfatic

Locație