Uita de disconfortul creat de epilarea clasica! Alege EPILAREA DEFINITIVA cu LASER DIODA 808 pentru 1 zona medie! Radacina firului de par este distrusa, asa ca te bucuri de piele fina si catifelata zi de zi! Oferta este valabila atat pentru doamne, cat si pentru domni!

Lei 99 În loc de 299,00 Lei Cupoane comandate 16 Oraș Bucuresti
Discount 67% Site Valabil încă 3 zile

informații

Tehnologia pentru epilare definitiva laser prezenta in clinica AESTHETE este cea mai eficienta. Studiile au aratat ca 90% dintre clienti isi pierd pilozitatea dupa 5-6 sedinte deoarece raza laser tinteste specific bulbul pilos fara a leza pielea.
Spre deosebire de epilarea IPL unde penetrarea luminii in piele este mai redusa decat cea prin epilare definitiva lasersi din acest motiv bulbii mai mari situati mai profund in piele nu pot fi tratati eficient, epilarea laser tratateaza in proportie de 90% toate fierele de par. Laserul emite o singura lungime de unda care tinteste specific bulbul pigmentat al firului de par in timp ce IPL emite intr-un spectru de lungime de unda care nu este specific pentru melanina si de aceea riscul de ardere sau de hiperpigmentare este mult mai mare.
In concluzie, laserul si anume epilare definitiva dioda 808 este mult mai eficient in comparatie cu IPL, numarul de sedinte necesar epilarii definitive cu laser este mai scazut si ai posibilitatea tratarii tuturor fototipurilor cutanate.

Locație