Cavitatie si Presoterapie, 12 sedinte pentru slabire localiza si efect de liposuctie. Metoda eficienta de combatere a celulitei si eliminarea aspectului de coaja de portocala! Presoterapia oxigeneaza tesutul, reactiveaza microcirculatia si reda tonusul si elasticitatea pielii!

Lei 399 În loc de 1.916,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 79% Site Valabil încă 8 ore

informații

CAVITATIA, denumită și liposucție virtuală, reprezintă în momentul actual o metodă foarte eficientă de combatere a celulitei și a adipozităților localizate, cu rezultate echivalente liposucției chirurgicale tradiționale. Ultrasunetele patrund de la o adâncime de cațiva milimetri până la o adâncime de 5 cm în stratul adipos, în funcție de energia cu care se lucrează, îndepărtând celulele de grăsime permanent.
Beneficiile terapiei
dezintegrarea țesutului adipos și distrugerea celulelor grase astfel obținandu-se reducerea stratului adipos;
pe lângă reducerea stratului adipos se obține și o conturare a corpului;
elimină nodulii celulitici și astfel se reduce aspectul de „coajă de portocală”;
oxigenarea și revascularizarea țesutului subcutanat,
reactivarea microcirculației periferice;
ajută la obținerea tonusului și elasticității pielii.
PRESOTERAPIA este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic efectuat de mainile pricepute ale unui terapeut. Functia de baza a aparatelor de presoterapie este de a imbunatati circulatia sanguina si limfatica a picioarelor, a bratelor si a taliei prin umflarea si dezumflarea camerelor aflate in costumul de presoterapie. Aparatul functioneaza prin compresia blanda si diferentiata a aerului in fiecare camera de tratament. Acesta are programe de drenaj limfatic presetate, cu o durata a unui tratament complet de 45 minute.
Presoterapia este ideala pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno-limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. Prin masajul de drenaj limfatic realizat, se deblocheaza ganglionii limfatici, se elimina stazele reducand circumferintele, se normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica.
Care sunt avantajele presoterapiei?
Slabesti rapid, dar relaxant;
Drenaj limfatic pentru un corp sanatos,
Detoxifierea pentru o stare de bine,
Efect anticelulitic pentru o silueta de invidiat;
Imbunatatirea circulatiei sangvine;
Starea de bine de lunga durata;
6 programe predefinite;
Test inteligent de presiune.

Locație