TECHNISPA Guinot - te ajuta sa slabesti fara dieta! Topeste depunerile adipoase si tonifiaza pielea cu cele mai performante tehnologii: TechniSpa Guinot si Radiofrecventa Tripolara! Alege 6 sau 12 terapii cu rezultate uimitoare la pret wow! Centru de lux Forever20

Lei 385 În loc de 600,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 36% Site Valabil încă 25 de ore

informații

GUINOT TECHNISPA – SLABIRE & ANTICELULITA

 

Technispa- Guinot este o terapie de ultima generatie pentru combaterea celulitei, redarea fermitatii si drenaj limfatic.
1. Tratamentul de slăbire și anticelulită tratează toate suprafețele corpului.
Acesta urmărește reducerea celulitei de oriunde este prezentă pe corp, insistând asupra zonelor critice (abdomen, șolduri și coapse).
Pentru început, ți se aplică serul de slăbire și anticelulită.
Apoi, cu ajutorul dispozitivului Technispa, esteticiana va trata zonele cu probleme, favorizând mobilizarea grăsimilor instalate, netezirea pielii și remodelarea siluetei.
Secretele eficienței tratamentului Technispa se regăsesc în acțiunea simultană a celor trei tehnologii:
• Dubla Dermo Lipo-Aspirație este un sistem patentat prin care, cu ajutorul unei singure mișcări tehnice, capul de masaj realizează două acțiuni cu efect de slăbire. În timpul mișcării, acesta creează un efect de aspirare asupra pielii, formând două pliuri cutanate. Astfel, eficiența tratamentului este dublată;
• Dubla ionizare de slăbire sporește rezultatele tratamentului prin modul în care optimizează pătrunderea și difuzia în piele a ingredientelor din serul activ;
• Efect termic de slăbit. Difuzia căldurii ajută la dizolvarea grăsimilor de la suprafața pielii și stimulează microcirculația cutanată, pentru a facilita drenajul limfatic și netezirea pielii.
Se recomanda cure de cate 8 – 12 tratamente efectuare de doua sau trei ori pe saptamana, apoi pentru intretinere cate una – doua sedinte pe luna.
2. Tratamentul de slabit pentru zone specifice cu Technispa Guinot
Este solutia eficace si ideala pentru femeile care doresc sa isi reduca in mod rapid si vizibil rotunjimile localizate.
Acest tratament pentru zone specifice se efectueaza ca o cura de soc – de 8 – 12 sedinte sau ca sedinta de intretinere o data sau de doua ori pe luna.
3. Tratamentul pentru fermitate, reuneste trei actiuni simultane cu efect de imbunatatire a fermitatii pielii, remodeland complet si confortabil silueta.
Se incepe prin aplicarea serului pentru fermitate, cu efect de lifting, urmat de efectuarea protocolului de tratament Technispa, printr -o serie de miscari concentrate asupra zonelor cu probleme – in special pe coapse, abdomen, spate sau brate – pentru a conferi fermitate si tonifiere tesuturilor. Difuzia de caldura constanta si continua, confera corpului un moment deosebit de relaxare si o stare de bine.
Se recomanda cure de 8 – 12 sedinte efectuare de doua sau trei ori pe saptamana, apoi pentru intretinere cate una – doua sedinte pe luna.
4. Tratamentul pentru picioare usoare combina doua actiuni simultane cu efect drenant, care asigura senzatia placuta si confortabila de picioare usoare si invigorate.
Acest tratement de ingrijire este ideal pentru persoanele care sufera de senzatia neplacuta de picioare grele din cauza statului indelungat in picioare.
Datorita dublei dermo-lipo-aspiratii, acest tratament descongestioneaza tesuturile prin aspirarea simultana a doua pliuri cutanate de-a lungul picioarelor si a coapselor. Acest miscari specifice, impreuna cu ingredienti activi de drenare care intra in compozitia serumului, confera senzatia de picioare usoare.

Locație