Venuz Freeze Plus – Tratament Facial pentru reducerea aspectului ridurilor si netezirea pielii fetei si gatului! Strange pielea lasata si reduce ridurile de orice tip prin stimularea neocolagenului si fibroblastelor. Nu rata oferta cu 1, 3 sau 8 sedinte si bucura-te de beneficiile singurului aparat Venus Freeze Plus din tara, doar la Sandre Salon! BONUS: 1 sedinta epilare definitive axila!

Lei 250 În loc de 450,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 44% Site Valabil încă 10 ore

informații

Beneficiile tratamentului Venus Freeze Plus:
remodelare corporala non-chirurgicala
reducerea circumferintei taliei
diminuarea ridurilor
reducerea celulitei
netezirea pielii fetei, gatului si a corpului
confortabil, fara durere si fara timp de recuperare
Venus Freeze Plus foloseste Radio Frecventa Multi-Polara pentru rezultate garantate si satisfactia clientului. Tratamentele sunt lipsite de durere, fara perioade de recuperare si se pot aplica pe toate tipurile de piele.
Venus Freeze Plus este echipat cu doi aplicatori: DiamondPolar pentru zone de tratament mai mici si OctiPolar pentru zone mai mari. Ambii aplicatori sunt usori, au un design ergonomic si functioneaza cu o tehnologie proprie brevetata (MP)2. Tehnologia (MP)2 imbina Radio Frecventa Multi-Polara (RF) si Campurile Electro Magnetice Pulsate (PEMF).
Radio Frecventa multi-polara foloseste un algoritm unic pentru a transmite incalzirea omogena pe mai multe straturi de tesut, ce permite o crestere mai rapida a caldurii si mentinerea mai usoara a temperaturii terapeutice. De aici rezulta o eficienta mare si o siguranta sporita pentru pacienti. Datorita incalzirii omogene procedura nu necesita agenti de racire locala, iar pacientii descriu experienta tratamentului ca fiind una placuta.
Efectul Radio Frecventei multi-polare este amplificat de Campurile Electro Magnetice Pulsate, o tehnologie non-termica, emisa prin electrozii aplicatorilor. PEMF este dovedit a fi eficient in declansarea proceselor regenerative ale pielii si este folosit in medicina conventionala de zeci de ani.
(MP)2 intensifica sinteza de colagen prin intermediul a doua mecanisme independente, RF Multi-Polara (termica) si PEMF (non-termica). Radiofrecventa stimuleaza fibroblastele in mod direct, in timp ce PEMF induce proliferarea fibroblastelor prin eliberarea factorului de crestere FGF-2. Impreuna, lucreaza la cresterea sintezei de colagen. (MP)2 este eficient si cunoscut pentru remodelarea colagenului pentru o piele mai ferma si formarea de noi vase capilare.

Locație