Distruge pana la 30% din grosimea stratului adipos cu CRIOLIPOLIZA Zerona Crio Shape 2, 4 sau 8 aplicari si 1 sedinta Radiofrecventa! Adio depuneri de grasime, adio celulita! Cu criolipoliza slabesti rapid in cm, fara sa depui efort!

Lei 165 În loc de 600,00 Lei Cupoane comandate 17 Oraș Bucuresti
Discount 73% Site Valabil încă 12 ore

informații

1 sedinta presupune aplicarea capului de criolipoliza a "Zerona" Crio Shape, pe o singura zona: primele 15 minute se lucreaza la +1 grad celsius (pentru a se obisnui testul)  iar urmatoarele 15 minute se lucreaza cu temperaturi de pana la -5 grade celsius, in functie de grosimea stratului adipos.
Ce este criolipoliza? O tehnologie sigura, non invaziva cu rezultate DEFINITIVE,  similare liposuctiei!
Criolipoliza este o metoda revolutionara de pierdere in cm si in kilograme rapid si sigur, iar pe zona tratata nu se mai reface tesutul adipos!
Principiu de functionare: pompa de vacuum prinde in interiorul capului aparatului zona problema, iar lamele din interior racesc zona pana cand celulele adipoase sunt inghetate si mor urmand a fi elimate din organism (prin drenaj limfatic) in urmatoarele saptamani. Se actioneaza doar asupra tesului gras, fara a afecta organele, nervii, muschii sau tesuturile invecinate.
Frecveta tratament: pentru aceeasi zona, distanta intre aplicari este de 30-45 zile, si sunt necesare maxim 4 aplicari(in functie de grosimea stratului adipos) pentru tratarea definitiva a unei zone.

Locație