SLABIT INTR-O LUNA! Topeste celulita, slabeste in cm si tonifiaza silueta in 8 vizite la salon, 24 de sedinte cu cele mai performanete proceduri de remodelare coporala: Criolipoliza, Endermologie, Radiofrecventa,Cavitatie, Presodrenaj, Ultrasunete si impachetari la Capsula Spa!

Lei 595 În loc de 1.960,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Bucuresti
Discount 70% Site Valabil încă 11 ore

informații

Tratamentul corporal cu endermologie are un  puternic efect anticelulitic prin declansarea lipolizei.
Rezulatele apar dupa numai 2-3 sendinte (ce pot fi efectuate in acceasi saptamana), iar pentru obtinerea rezultatului dorit sunt necesare aproximativ 10-15 sedinte!Prin tratamentul corporal cu endermologie se obtine remodelarea si reducerea volumului prin eliminarea grasimilor si toxinelor, cresterea elasticitatii si fermitatii pielii, stimularea productiei de colagen si elastina, defibrozarea tesuturilor si tratarea celulitei indiferent de stadiu si imbunatirea circulatiei.
Presodrenajul corect realizat (prin presarea ganglionilor limfatici, nu a musculaturii) accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor, deseurilor metabolice din organism.
Radiofrecventa este una dintre cele mai importante si mai inovatoare tehnologii estetice folosite in lupta impotriva celulitei, vergeturilor si a lipsei tonusului cutanat, este prima terapie non-invaziva care intinde pielea, luptand cu succes impotriva simptomelor de imbatranire a pielii.
Confera pielii elasticitate si fermitate, elimina celulita si are ca rezultat final slabirea localizata.

Locație