Dinti cu 8 nuante mai albi intr-o singura sedinta! Da, ai auzit bine! Acum se poate cu unicul LASER DIODE BIOLASE! Prinde oferta pentru ALBIRE DENTARA ce include si igienizare cu detartraj cu ultrasunete si periaj profesional! Arata lumii zambetul tau stralucitor

Lei 900 În loc de 2.000,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 55% Site expirat

informații

Laserul  BIOLASE este proiectat exclusiv pentru stomatologie si are 0 lungime de unda de 940nm, fiind cel mai bine absorbit de hemoglobina si oxyhemoglobina decat alte lungimi de unda. Taie tesuturile moi eficient si fara necroza.
Este singurul laser cu dioda care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: tesut moale, albire, biostimulare/terapia durerii. Indiferent de tipul terapiei pe care doriti sa-l oferiti, aveti  la dispozitie versatilitatea laserului.
Cu pana la 10W putere disponibili, tratamentul cu laser este confortabil pentru pacient. De asemenea, puterea mai mare permite rezultate complete si imbunatatite in terapia durerii si albire, precum si micro-pulsurile cele mai scurte si puternice pe care un laser cu dioda le poate avea in prezent.
Laser Diode Biolase este  solutia ideala pentru albirea dintilor. Studiile au aratat dupa albirea intregii cavitati efectuata intr-o singura sedinta de doar 20 de minute (nu s-a tinut cont de timpul scurs pentru aplicarea barierei gingivale sau de indepartarea ei), se pot obtine intre 4 si 6 nuante. Mai rapid decat orice alt sistem de albire de cabinet!

Locație