Subtiaza trupul si recontureaza formele cu 15 proceduri de remodelare cu rezultate garantate! Topesti celulita si iti recapeti aspectul neted al pielii si elasticitatea cu Impachetari, Cavitatie, masaj anticelulitic cu bete de bambus drenaj limfatic si peeling corporal!

Lei 229 În loc de 450,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 49% Site Valabil încă 19 ore

informații

Cavitatia, sau liposuctia virtuala, este cea mai eficienta  si noua  terapie de slabire, initial folosindu-se de catre esteticieni pentru a dizolva lipoamele de grasime, fara bisturiu.
Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupind in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic catre ficat si rinichi, de unde se va elimina cu ajutorul unei foarte bune hidratari.
EFECTE:
-elimina complet aspectul de coaja de portocala
-elimina clasicii noduli celulitici
-realizeaza o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat
-reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante
-imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.
-diminuarea pana la disparitie a vergeturilor.
Ce simti in timpul tratamentului?
In timpul tratamentului puteti percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza. Tratamentul este placut si confortant. NU se simte in nici un caz durere. Dupa tratament, datorita drenarii limfatice, probabil ca veti transpira mai mult decat de obicei, efect absolut firesc si pozitiv pentru ca asigura eliminarea temeinica a toxinelor. Numarul de sedinte difera de la persoana la persoana, de obicei intre 6-10 sedinte . Aceasta terapie se va face 1 data pe saptamana. In general se recomnda cate o sedinta timp de 8 saptamani consecutiv, dupa care urmatoarele 8 saptamani se va lua o pauza, apoi sedintele se pot relua  sau se pot face doar pentru intretinere.
Atentie, foarte important!
Indicatii importante de urmat daca doresti o liposuctie virtuala:
Pliul de grasime al zonei pe care urmeaza sa o lucram trebuie sa masoare un minim de 2.50 cm,3 grosime.Sa retinem ca este o terapie adresata celor care au nevoie de slabire si nu numai putina remodelare. Indiferent de saloanele in care poate ai mai facut cavitatie, aceasta terapie daca este efectuata corect, se desfasoara conform a 3 etape,pregatirea pielli:impachetare la tunelul cu infrarosu, pentru inmuierea grasimii, sau radiofrecventa ,cavitatia propriu zisa,ultrasunetele,ultima etapa fiind drenajul limfatic. Drenajul limfatic poate fi facut printr un masaj manual, prin electrostimularea ganglionilor limfatici, prin presomasaj, vacuum. Oricum ar fi, drenajul limfatic NU este optional ptr tine ca si clienta, ci obligatoriu . Pretul cavitatiei include toate cele 3 etape. Drenajul limfatic este obligatoriu ca ultima etapa a cavitatiei,ptr ca te afli intr un stadiu in care membranele ce tineau legate intre ele celulele grase au cedat datorita cavitatiei,si tot ce s-a eliberat:toxine, trigliceride, colesterol, retentia de apa, metale grele, tesut gras, a cum “stau pe loc”. Asadar, trebuie mobilizate pentru a fi preluate de catre circuitul limfatic si eliminate prin ficat si rinichi.. Eliminarea acelor reziduri grase, toxice, se face cu drenajul limfatic. Iata deci de ce este atat de important si obligatoriu de facut. La nivelul ficatului, organismul se va resimti dupa cavitatie ca si dupa consumarea unei fripturi de porc, sau mai putin.
Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda:
Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi.
Imediat dupa tratament se vor bea 2 litri de apa plata. Acesti 2 l sunt obligatorii!! Ar fi minunat sa se consume si 2-3 cani de ceai neindulcit/zi.
72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi. Se recomanda salate, lactate degresata, fructe fara un continut ridicat de zahar, cereale etc.
Sa se faca miscare cat se poate post cavitatie, foarte benefic urcatul scarilor, mers pe jos sau alergare usoara.
Contraindicatii cavitatie:
Astm brosic, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.
Drenajul limfatic se realizeaza de-a lungul lantului de ganglioni limfatici, prin presarea acestora. Unul din efectele imediat vizibile ale drenajului defectuos il reprezinta aparitia celulitei, de aceea este considerat un element cheie in procesul de slabit si remodelare corporala, care nu inseamna neaparat scadere in kilograme, ci mai degraba in centimetri.
Efecte:
* anti – edematos (edemele sint provocate de stagnarea singelui in vene sau de prezenta unei cantitati mari de clorura de sodiu si apa in singe; de obicei, edemele sint localizate la nivelul picioarelor si miinilor);
* edeme-cicatrizant (marirea numarului de celule constructoare si eliminarea din zona afectata a substantelor iritante; cu cit este mai crescuta cantitatea de limfa din jurul unei rani, cu atit vasele limfatice afectate sint stimulate sa se vindece);
* imunizant (stimuleaza fabricarea de anticorpi);
* regenerant (util in cazul unei pieli uscate, descuamate);
* relaxant (la nivelul musculaturii si nu numai);
* stimulant la nivelul microcirculatiei (previne aparitia celulitei).

Locație