Slabeste in cm si elimina ACUM celulita inestetica cu tehnologia revolutionara ELOS, VELASHAPE sau VELASMOOTH! Vei vedea rezultatele imediat! Pielea isi recapata fermitatea si elasticitatea, silueta devine mai supla si mai tonifiata si tu vei fi arata perfect! Nu rata oferta cu reducere!

Lei 469 În loc de 1.050,00 Lei Cupoane comandate 48 Oraș Bucuresti
Discount 55% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Aparatul VelaSmooth utilizeaza tehnologia elōs care a revolutionat metodele de lupta cu
celulita! Secretul sau consta in combinarea a 4 tehnologii diferite: energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si forta mecanica, prin intermediul rolelor mecanice, fiecare din ele targetand diferite probleme ale siluetei noastre: prezenta celulitei, grasimile acumulate, retentia de apa si de toxine, lipsa de tonifiere si de elasticitate, etc.
Prin cumularea celor 4 tehnologii, s-a reusit crearea unei tratament eficient ce vizeaza simultan toate problemele: celulita este dislocata si distrusa, straturile de grasime topite, grasimile rezultate si toxinele sunt drenate si eliminate, este stimulata regenerarea celulara si producerea de colagen! Forma aparatului si designul suprafetei care intra in contact cu pielea permit esteticienei sa actioneze precis si selectiv, pe zonele cu probleme.
 
Rezultatele VelaSmooth sunt: combaterea celulitei, imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, conturarea si tonifierea zonelor afectate de celulita, precum soldurile, abdomenul, linia bratelor sau a gatului. Vezi mai multe detalii si la Conditii de utilizare si Descriere.
Prin impachetarile UCW ® poti pierde pana la 15 cm din circumferinta intr-o singura sedinta si  pana la 1 masura la haine in 3 sedinte! UCW® este singura marca de folie de corp din lume dovedita ca produce o pierdere garantata si imediata de centimetri.
La Perfect Contur sunt folosite benzi UCW® originale, dovada fiind holograma primita la sfarsitul tratamentului ce atesta autenticitatea benzilor si a substantei folosite. In acest link poti vedea cum decurge un tratament cu UCW®!
Bandajele calde inmuiate in argila bogata in minerale, sunt aplicate prin tehnici speciale de impachetare corporala. Efectul este de reducere in centimetri prin comprimarea tesuturilor moi si  detoxifiere ce dureaza pana la 30 de zile!
Radiofrecventa multipolara  este o noua inovatie in domeniul infrumusetarii revolutioneaza tehnicile de slabire: tehnologie cu radiofrecventa duala (0,3 Mhz si 0,5 Mhz) pentru eliminarea grasimilor stocate in tesuturi. Tratamentele bazate pe radiofrecventa contureaza, tonifiaza, netezesc si “ridica” fara a leza tesuturile. Terapia cu radiofrecventa este complet sigura, non-invaziva si non-agresiva pentru corp.
Noutatea absoluta consta utilizarea a doua tehnologii: CET care patrunde 3-5 cm,(manipul mediu) cu efect excelent anticelulitic dar mai ales noua tehnologie RET(manipul mare) care, patrunde acum mult mai profund (9-12 cm subcutanat), actionand asupra grasimii de profunzime care era si cel mai greu de tratat.
Termolipoliza este selectiva deoarece temperatura actioneaza in primul rand asupra adipocitelor cu volum mare de grasimi si mai putin asupra celor cu volum mic. Rezultatul imediat este o egalizare tesutului adipocitar si diminuarea accelerata a aspectului de coaja de portocale.
La nivel corporal, radiofrecventa recontureaza si redefineste liniile siluetei. Se poate observa chiar cum actiunea termolipolitica a undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.

Locație