Intoarce roata timpului si arata cu 10 ani mai tanara! BOTOX, 40 sau 120 unitati Dysport! Procedura non-invaziva si nedureroasa ELIMINA RIDURILE si sterge complet semnele imbatranirii din zona fruntii, zona intersprancenara si ridurile de expresie!

Lei 450 În loc de 695,00 Lei Cupoane comandate 29 Oraș Bucuresti
Discount 35% Site expirat

informații

Toxina botulinica este o substanta care contribuie la relaxarea musculara si aduce cu sine disparitia completa sau ameliorarea ridurilor.
Toxina botulinica este indicata in principal pentru treimea superioara a fetei: ridurile din zona fruntii (intersprancenare si din jurul ochilor si santurile nazogeniene). 
Prin lipsa de contractie si relaxarea zonei anatomice se obtine disparitia ridului de expresie si diminuarea partiala sau cvasi-totala a celor deja formate.
Injectarea este o procedura estetica neinvaziva, relativ simpla, deloc dureroasa, ce nu necesita perioada de recuperare. Efectele sunt reversibile dupa aproximativ 6 luni.
Injectarea propriu zisa este o procedura care dureaza cateva minute dar efectul vizibil apare abia dupa cateva zile. Se instaleaza progresiv si devine complet la 14 zile.
Pacientul se poate intoarce la o activitate relativ normala imediat dupa injectare sau dupa 2-3 ore de repaus cu gheata aplicata local, dar va evita in urmatoarele zile masajul local, expunerea la soare, sauna, efortul fizic. Machiajul este permis dar cu manevre precaute.
Usoare semne de inflamatie (roseata, edem, durere) pot aparea la locul de injectare dar sunt pasagere. Un mic hematom se poate produce ocazional prin lezarea unui vas in momentul patrunderii acului. Daca aparitia lui nu a putut fi prevenita prin aplicarea de presiune si gheata local, el se va resorbi in 6-8 zile, timp in care va fi camuflat cu machiaj.

Locație