Slabit instant in centimetri in centrele de slabit SILHOUETTE. Scapa de cm in plus si de pielea cu aspect de coaja de portocala in timp record! Bonus: un tratament facial pentru primele vouchere cumparate

Lei 1.200 În loc de 2.350,00 Lei Cupoane comandate 18 Oraș Bucuresti
Discount 49% Site expirat

informații

 
Biostimularea Futura actioneaza atat prin complexul ultra-wave cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime cu rolul de a rezolva un spectru larg de probleme, cat si prin  lumina bioptica cu efect de regenerare la nivel celular. Efectele sunt de detoxifiere, de pierdere in centimetri, de diminuare a aspectului de coaja de portocala si de reducere a denivelarilor pielii.
Completeaza tratamentul de slabit cu impachetari la termocuverta cu parafango si vei elimina chiar si celulita fibroasa! La aceasta procedura se aplica alge marine, parafina si  fiola de tratament care au rolul  de a stimula regenerarea celulara, de a detoxifia organismul, de a topi grasimea si a hidrata pielea.
Drenajul limfatic actioneaza mecanic prin presiune in sensul circulatiei limfatice si a circulatiei de intoarcere venoasa. Rezultatele pe care le veti obtine constau in eliminarea toxinelor si a apei in exces, contribuind totodata la reducerea celulitei si la scaderea in kilograme
In centrele de slabit Silhouette procedurile au succes pentru ca dincolo de aparatele performante folosite, se respecta si se monitorizeaza pasii tratamentului iar frecventa si durata procedurilor sunt respectate cu strictete.
La prima programare doctorul  iti va face un diagnostic corporal; in functie de nevoile si obiectivele tale se va stabili planul de tratament personal. Totodata vei beneficia si de sfaturi de nutritie pentru un stil de viata sanatos.

Locație