Coroana zirconiu pentru dinti fracturati si inestetici! Pachetul include consultatie, anestezie, slefuire dinte, cimentare provizorie si definitiva. Daca vrei un zambet perfect, nu rata oferta!

Lei 300 În loc de 730,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 59% Site expirat

informații

Atunci cand un dinte este prea cariat (carie simpla, carie complicata) si plombarea lui (obturatie fotopolimerizabila) nu ar fi suficienta, putandu-se ajunge la dinte rupt, se apeleaza la o coroana dentara. Coroanele dentare imbraca dintele, protejandu-l de a se rupe, iar pacientul poate manca normal si se bucura de o estetica dentara identica cu cea a dintelui natural. Dintre coroanele dentare estetice, se practica actualmente, coroanele metalo-ceramica (popular, portelan), metalo-compozit sau Zirconiu. Dintre acestea coroanele de Zirconiu integral (monolit) Bruxzir SUA, certificat ca produsul anului in 2017 si 2018, conform Dental Advisor America:
https://bit.ly/30aJxgA
este, la momentul de fata, cea mai performanta coroana folosita, atat in restaurari pe dintele pacientului, cat si in construcii de punti de Zirconiu pe implant.
Datorita faptului ca acest material este monolit (nu e o imbinare de materiale), rezistenta lui este maxima, el neputandu-se sparge sau rupe (vezi comparatie metalo-ceramica vs Bruxzir:
https://bit.ly/2VdJKMj
Tehnologia de fabricare este CAD-CAM (coroanele sunt procesate pe computer si un aparat special le frezeaza din blocuri de Zirconiu). Sunt doar cateva laboratoare in lume care au aceste aparate capabile sa frezeze coroane din blocuri de Zirconiu. Estetica este brilianta, coroanele de Zirconiu depasind celelalte tipuri de coroane si din acest punct de vedere:
https://bit.ly/2V9yz7y
Mai exista si conceptul de ceramica pe zirconiu, aceasta semanand cu conceptul de metalo-ceramica- o imbinare intre ceramica si un miez de oxid de Zirconiu. Estetica este aproape la fel de buna precum Zirconiu monolit, insa din punct de vedere al rezistentei este mai scazut din cauza ca reprezinta o imbinare de 2 materiale. 

Locație