Liposuctie fara bisturiu cu HIFU - terapia minune care distruge definitiv adipocitele, te slabeste si iti reda fermitatea! Rezultatele sunt garante si masurabile dupa fiecare sedinta! Alege 1, 2 sau 3 sedinte liposuctie virtuala HIFU si te vei convinge imediat!

Lei 179 În loc de 300,00 Lei Cupoane comandate 8 Oraș Bucuresti
Discount 40% Site expirat

informații

HIFU MULTIFOCAL HImFU
• HImFU este tehnologia ce are acelasi obiectiv ca si liposuctia chirurgicala, distrugerea definitiva a unui numar important de adipocite, dar fiind non-invaziva si nedureroasa.
• Actioneaza cu valuri de unde cavitationale de inalta frecventa producand microbule ce cresc presiunea in interiorul celulei grase. Dilatarile si comprimarile repetate si rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediata a acestora si o reducere instanta a centimetrilor.
HImFU-Cea mai sigura si eficienta tehnologie.
• Spre deosebire de celelate echipamente de cavitatie cu frecventa joasa (35- 80kHz), terapia HImFU cu frecventa inalta ( 2.7MHZ, 45w) asigura rezultate remarcabile de pana la 4 cm in doar o sesiune, dar cu adancime de penetrare controlata de pana la maxim 3 cm
• HImFU – terapie unica, patentata pentru slabirea localizata prin unde focalizate, care distrug garantat si in siguranta 7-8 milioane de adipocite – rezultatele sunt masurabile in centimetri pierduti dupa fiecare sedinta.

Locație