Mamica? Abdomenul tau are nevoie URGENT de reabilitare! Tonifiere si piele sanatoasa cu ZIMMER, terapia germana cu unde soc care te scapa de pielea flasca si vergeturi!

Lei 439 În loc de 1.122,00 Lei Cupoane comandate 20 Oraș Bucuresti
Discount 61% Site expirat

informații

Zimmer Shockwave - terapia cu unde soc - este o noutate pe piata medicala utilizata cu succes in eliminarea durerilor cronice ale sistemului musculo-scheletal, dar si cu efecte remarcabile in imbunatatirea fluxului sangvin, redand astfel fermitatea si tonusul pielii. 
Este o procedura nonchirurgicala ce nu prezinta riscuri sau complicatii. nu necesita anestezie si ofera rezultate in doar 10-20 minute. 
Terapia cu unde soc are o rata de succes de 80% in eliminarea durerilor cronice si stimuleaza circulatia locala, favorizand astfel refacerea tesuturilor inflamate, dar si eliminarea celulitei si centimetrilor in plus. 
Beneficii Zimmer:- tratament noninvaziv, nedureros
- fara timp de recuperare
- nu necesita anestezie
- ofera rezultate vizibile rapid
Undele de soc radiale, recomandate pentru tonifiere, acționeaza prin mai multe mecanisme:
- lipoliza mecanica si biochimica
- remodelarea 'esutului conjunctiv, inclusiv producerea de tesut conjunctiv nou, urmata de cresterea elasiticitatii si fermitatii dermului
- prin masajul intens si profund datorat undelor de soc, are loc cresterea fluxului sanguin si a metabolismului local si formarea in timp de vase noi
- drenaj limfatic si eliminarea reziduurilor
- regenerarea celulara
LPG Cellu M6 Alliance este aparatul care poate îndeplini orice obiectiv de frumusețe printr-o serie de proceduri non-invazive și nedureroase. Acesta face parte din cea de-a patra generație de device-uri LPG și reprezintă un produs revoluționar în domeniul esteticii corporale și faciale.
Cu ajutorul acestei versiuni ce tinde spre perfecțiune, corpul tău se bucură de un tratament complet, realizat prin programe special concepute pentru tonifiere, slăbire și rejuvenarea pielii. Astfel, LPG M6 elimină grăsimea, conferă fermitate pielii prin diminuarea aspectului de coajă de portocală și stimulează producția naturală de acid hialuronic, elastină sau colagen.
Spre deosebire de alte proceduri estetice – cum ar fi chirurgia plastică, LPG reprezintă o alternativă eficientă și non-invazivă, care te ajută să obții silueta la care ai visat într-un mod firesc și natural. Astfel, aparatul acționează asupra corpului doar prin intermediul rolelor de masaj și a flapsurilor, fără să fie nevoie de geluri sau creme speciale.
Datorită tehnologiei precise, fiecare ședință de remodelare corporală este unică și eficientă indiferent de tipul de țesut – piele lăsată, depozite de grăsime sau celulită. În plus, spre deosebire de modelele LPG Alliance anterioare, versiunea M6 oferă rezultate impresionante chiar și după cea de-a treia ședință. Astfel, dacă ai un stil de viață echilibrat, o dietă sănătoasă și o activitate fizică moderată, un număr de 10-12 ședințe este suficient pentru un corp vizibil transformat.

Locație