Atenueaza tensiunea si stresul, relaxeaza-ti muschii si simturile la MASAJ! Alege 2, 4 sau 8 sedinte masaj relaxare, anticelulitic sau reflexoterapie! Descopera beneficiile celei mai relaxante proceduri naturale! Remediu pentru dureri, ideal pentru tonifiere sau stimularea organismului, masajul este recomandat tuturor, indiferent de varsta!

Lei 99 În loc de 160,00 Lei Cupoane comandate 7 Oraș Bucuresti
Discount 38% Site Valabil încă 33 de ore

informații

Masajul de relaxare este acel tip de masaj de care pot beneficia oamenii de toate vârstele, de la nou-nascuţi şi  până la persoanele de vârsta a treia.
Acest gen de masaj poate să stimuleze sau să calmeze în funcţie de ritmul şi profunzimea mişcărilor exercitate şi astfel o persoană se poate simţi vioaie şi energică sau dimpotrivă relaxată şi somnoroasă.
BENEFICII:
prin acest masaj se poate atenua tensiunea şi stresul, prin relaxarea muşchilor încordaţi.
reducerea tensiunii musculare este în strânsă legătură  cu inducerea unei stări  mentale pozitive, înlăturând anxietatea şi depresia.
calmeaza durerile musculare şi înlătură starea  de apatie
prin masajul de relaxare, corpul este ajutat să elimine toxinele
îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi a limfei
îmbunătaţeşte starea articulaţiilor
îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi creaza stări de relaxare profundă
deasemenea înlătură starea de somnolenţă din timpul zilei şi insomnia
înlătură tulburările digestive, inclusiv  constipaţia
Masajul de relaxare = efect psihologic
Întrucât masajul trezeşte simţul tactil, simţul primar al corpului, el aduce oamenii aici şi acum şi îi îndepărtează de tensiunea generată de preocuparea constantă a minţii cu probleme. De asemenea, detensionarea musculara poate conduce la eliberarea de emoţii reprimate.
Durerile de cap, insomnia, tulburările digestive inclusiv constipaţia, artrita, astmul, sinuzita, precum şi dureri minore sunt câteva din problemele care se amelioreaza în urma terapiei prin masaj.
Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de eliminare a celulitei,fiind efectuat local în zonele afectate de celulită.
Rolul acestui masaj este unul estetic,  prin faptul că reduce ţesutul adipos  şi acţionează  favorabil asupra zonelor afectate de celulită.
BENEFICII:
elimină celulita 
stimulează şi imbunătăţeşte circulaţia sângelui
tonifică musculatura
ajută la spargerea şi eliminarea micro şi macro nodulilor celulitici
ajută în redobândirea elasticităţii şi fermităţii pielii.
Rezultate:
se observă dupa primele 4-5 şedinţe intensive când aspectul de coajă de portocală dispare vizibil iar pielea este mai netedă; în circumferinţă dupa un tratament complet se elimina  şi pâna la 7 cm.
Şedinţele de masaj anticelulitic trebuie efectuate intensiv,de aproximativ 3 ori pe săptămână,  iar după obţinerea rezultatelor dorite, este suficientă o şedinţă pe săptămână pentru întreţinere.
Reflexoterapia este componenta reflexologiei care se ocupă cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile (dureroase).
În timpul executării masajului, punctele reflexe trebuiesc controlate în permanenţă pentru a nu se traumatiza zonele învecinate şi a evalua deblocarea cristalelor, deoarece defectiunile organelor se manifestă şi sub forma aglomerărilor în punctele reflexe corespunzătoare a cristalelor (acidul uric, săruri, alte impurităţi).
BENEFICII:
recăpătarea echilibrului energetic
stimularea sistemului circulator limfatic
eliberarea hormonilor din creier
prin masaj se facilitează circulaţia sanguină şi transportul toxinelor spre organele de eliminare sau detoxifiere.
Dacă circulaţia este perturbată şi anevoioasă în anumite zone (denumite zone reflexe), atunci organul corespunzător acelei zone suferă iar această suferinţă, o dată cu trecerea timpului, poate să avanseze.

Locație