Destreseaza-te, relaxeaza-te si recapata-ti pofta de viata! Prinde oferta cu cel mai bun pret pentru 10 sedinte de MASAJ de relaxare, masaj anticelulitic, reflexoterapie sau drenaj limfatic, in interval DayTime sau FullTime! Paseste in lumea magica a masajului la Nedd’s Beauty!

Lei 129 În loc de 600,00 Lei Cupoane comandate 23 Oraș Bucuresti
Discount 79% Site expirat

informații

Lupta eficient impotriva celulitei si aspectului de coaja de portocala prin masaj anticelulitic efectuat manual sau cu bete de bambus! Miscarile precise si energice efectuate de maseuri activeaza circulatia sangvina si limfatica si ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea. Dupa cateva sedinte celulita este mult diminuata iar daca vii la masaj regulat, poti scapa in totalitate de ea.
Multumita de silueta ta, dar ti-ar prinde bine cateva clipe de relaxare? Masaj de relaxare iti confera o stare generala de bine.  Iti imbunatateste circulatia sangelui si circulatia limfatica, ajuta la  eliminarea stresului, anxietatii, insomniilor si  accelereaza eliminarea toxinelor din organism.
Masajul somatic este un masaj general ce se efectueaza pe suprafata intregului coro, in scop fiziologic sau curative. Ajuta la stimularea oranelor si a functiilor acestora si intensifica circulatia sangelui, limfei si activitatea sistemului nervos, stimuland organismul sa produca endorfine, hormonul fericirii!

Locație