Frumuseste, senzualitate si un aspect mereu tanar. Femeile moderne stiu ce vor! Marirea volumului buzelor, umplerea santurilor nazogeniene sau conturarea pometilor cu injectare 1/2ml ACID HIALURONIC DERMAFILL! Procedura nedureroasa, efectuata in siguranta de medic specialist cu experienta

Lei 790 În loc de 1.600,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 51% Site expirat

informații

Beneficiile Acidului Hialuronic DERMAFILL
Hidrateaza - avand o structura speciala, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil si elastic, ce actioneaza adanc, in interiorul tesuturilor. Mentine astfel supletea si elasticitatea pielii. Totodata acidul hialuronic are proprietatea de a retine apa la suprafata pielii, oferind hidratare intensiva, de lunga durata. 
Umple ridurile - atunci cand este injectat, acidul hialuronic atrage molecule de apa si hidrateaza local, diminuand vizibil aspectul imperfectiunilor si al ridurilor. 
Mareste buzele - injectat in cantitati moderate, acidul hialuronic ofera volum natural buzelor si le contureaza, fara efecte secundare in momentul absorbtiei in piele.
Corecteaza liniile de expresie - elimina liniile fine, superficiale din jurul ochilor, gurii si fruntii
Corecteaza conturul facial - prin injectare, acidul hiluronic modeleaza si umple obrajii, oferind un aspect suplu, intinerit.
Efectele injectarii cu acid hialuronic nu sunt permanente si dureaza in medie 6-12 luni. Pentru mentinerea rezultatelor se recomanda repetarea tratamentului in functie de dorintele personale. 
Desi este o procedura minim invaziva, in anumite cazuri poate prezenta cateva efecte secundare postinterventie. Acestea pot dura de la cateva ore, pana la cateva zile, in functie de organismul fiecarui pacient. 
inrosire locala;
invinetire;
umflare locala.
Acidul hialuronic este bine tolerat de organism si este lipsit de efecte secundare majore care pot da nastere infectiilor sau complicatiilor grave de sanatate.
Se elimina in mod natural din corp dupa maximum un an de la injectare.

Locație