Recapata-ti luminozitatea si TINERETEA tenului cu tratament facial anti-aging cu MEZOTERAPIE virtuala, Radiofrecventa si masaj facial, combinatia ideala pentru efect de lifting si ameliorarea imperfectiunilor! Alege 1 sau 3 sedinte si vino acum la elegantul Z-Wellnees, oaza ta de liniste!

Lei 99 În loc de 180,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Bucuresti
Discount 45% Site expirat

informații

Radiofrecventa netezeste si uniformizeaza ridurile, intinereste tenul prin cresterea productiei de colagen endogen. Termoterapia generata de radiofrecventa imbunatateste textura si aspectul general al tenului de la prima sedinta.
Mezoterapia virtuala utilizeaza stimuli electrici de diferite intensitati ce ajuta penetrarea in profunzime a ingredientelor active (95% din acestea spre deosebire de 5% in mod normal). Acest tratament reuseste sa vindece din interior diferite cauze vizibile la exterior: formarea ridurilor tip fisura, scaderea rezistentei cutanate care duce la lasarea pielii, diminuarea elastinei si a colagenului.
Rezultatele vor fi vizibile, iar tu iti vei recapata increderea in tine!
Alege un loc pentru trup si suflet! Oaza de liniste si relaxare totala, Z - Wellness & SPA, este locul potrivit sa-ti incarci bateriile intr-o atmosfera pozitiva, uitand de griji. 
Vei fi intampinata cu zambetul pe buze si cu cafea, ceai sau apa pe care le vei putea savura in receptia spatioasa.

Locație