Probleme cu coloana, dureri musculare sau articulare? Trateaza afectiunile cu terapia TECAR si Kinetoterapie, Fizioterapie sau masaj locoregional! Alege pachet cu 5 sedinte de tratament si stimuleaza recuperarea naturala a organismului la Fiziolife Estetique!

Lei 275 În loc de 450,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 39% Site expirat

informații

Durerile de spate sunt atat de frecvente incat am inceput sa le luam ca atare si ne-am obisnuit sa mergem cu spatele usor incovoiat si umerii plecati, avand parca senzatia ca durerea este mai usor de suportat. Indiferent daca sursa durerii este efortul prelungit sau diverse afectiuni reumatice, scolioza, cifoza, hiperlordoza, osteoporoza, artroza etc, simptomele pot fi ameliorate sau chiar eliminate total daca alegem sa investim un pic in sanatatea noastra printr-un program eficient de kinetoterapie.
In timpul terapiei TECAR, corpul se foloseste de propria energie, activand mecanismele de regenerare de la nivelul tesuturilor si al musculaturii, avand ca efect vindecarea. Aceasta energie produce efecte mecanice (mai buna conducere a fluxului sangvin), chimic-biologice (accelerarea metabolismulului celulelor lezate) si termice (producerea caldurii). Aparatul functioneza cu ajutorul a doi electrozi si a unei creme conductoare. Stimularea energiei din interiorul tesuturilor biologice activeaza procesele naturale de vindecare ale organismului si are efect antiinflamator si analgezic.
Terapia TECAR poate fi folosita de sine statatoare sau poate fi combinata cu alte terapii sau exercitii complementare.

Locație