Intareste sistemul imunitar si elimina toxinele din organism pe cale naturala – DRENAJ LIFATIC si REFLEXOTERAPIE! Tehnici de preso-masaj recomandate tuturor, stimuleaza si imbunatatesc circulatia sangvina! Oferta include si 15 minute de drenaj facial, ideal pentru imbunatatirea aspectului tenului!

Lei 110 În loc de 205,00 Lei Cupoane comandate 6 Oraș Bucuresti
Discount 46% Site expirat

informații

Drenajul limfatic - este un masaj special, care ajuta la eliminarea lichidelor in exces, a toxinelor,  pe care limfa le aduna si purifica, odata cu traversarea ganglionilor, inainte de a intra in circuitul sangvin.Masajul favorizeaza, de asemenea, acumularea in capilarele limfatice a tuturor reziduurilor prezente in tesuturi si celule, elimina staza limfatica, stimuleaza globulele albe (limfocite) care sunt esentiale pentru apararea organismului impotriva imbolnavirii.Efecte majore: stimuleaza sistemul imunitar, slabire,  elimina staza limfatica, celulita, retentia de apa, nodulii mamari,  detoxifiaza organismul prin eliminarea toxinelor, scurteaza la jumatate timpul de vindecare in urma unor traumatisme (fracturi, operatii de extirpare, etc.).
Reflexoterapia - este un masaj  terapeutic,  deoarece in multe mii de cazuri se pot obtine rezultate terapeutice remarcabile in foarte multe afectiuni,  prin presiunea si masajul zonelor corespondente  de la nivelul talpilor, palmelor, pavilionului urechilor, limbii,  irisului sau intestinului gros.Efecte majore: eliminarea stresului, a insomniei, anxietatea, dureri de cap, reducerea in greutate (prin stimularea splinei), detoxifiere,  rezolvarea unor probleme digestive, circulatorii, urinare, ale sistemului de reproducere, etc.
 
 

Locație