Se anunta o vara fierbinte, asa ca INGHEATA CELULITA cu CRIOLIPOLIZA! Alege 1 sau 2 sedinte pentru zona abdomenului, coapselor sau a bratelor si vezi pe pielea ta rezultatele excelente! Adipozitatile sunt distruse definitiv, pielea redevine neteda si isi recapata fermitatea, toate fara pic de efort! Super-promo la Slim Center Vanidossa, salon elegant pe Dorobanti

Lei 149 În loc de 250,00 Lei Cupoane comandate 29 Oraș Bucuresti
Discount 40% Site expirat

informații

Criolipoliza se bazeaza pe principiul ca celulele adipoase (de grasime) sunt mai vulnerabile la racire decat tesuturile din vecinatate. Un aplicator neinvaziv este pozitionat pe zona dorita cu scopul de a extrage energie calorica din stratul de grasime aflat dedesubt, in acelasi timp protejand epiderma, nervii, muschii si celelalte tesute. Celule adipoase astfel racite intra astfel in apoptoza (forma a mortii celulare programate, proces prin care celulele declanșează propria lor auto-distrugere ca raspuns la un anumit semnal) si sunt eliminate gradual, reducand grosimea stratului de grasime.
Criolipoliza distruge definitiv pana la 40% din celulele adipoase din zona de lucru, adica minim 100 milioane de celule grase care dispar, intr-o singura sedinta (practic 1-2 numere la imbracaminte). Procedura nu este dureroasa si lucreaza numai la nivelul stratului de grasime fara sa lezeze pielea, fiind utila celor care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri talia, coapsele sau bratele.
Ce mai astepti?! Vino la salonul Slim Center Vanidossa din Dorobanti! Iti remodelezi silueta si redescoperi frumusetea pielii tale!

Locație