Recapata-ti echilibrul fizic si spiritual cu YOGA, 1 LUNA NELIMITAT! Deconecteaza-te de la ritmul rapid al vietii de zi cu zi, vindeca simptomele stresului fizic si mental, cultiva rabdarea si relaxeaza-te deplin la Ahisma Yoga, locul ideal pentru incepatori sau avansati!

Lei 139 În loc de 280,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site expirat

informații

 Yoga incepe sa isi faca timid prezenta si in randul studiourilor din Romania printre practicile persoanelor preocupate de starea lor de bine si de sanatate. Nu avem acelasi numar de practicanti ca in America sau Asia dar lumea incepe sa fie din ce in ce mai deschisa catre aceasta practica. 
In practica Yoga nu exista competitie cu tine insati sau cu cei din jur. Aceasta este o practica interioara cu efecte asupra partilor fizice, psihice si spirituale. Flexibilitatea corpului se dobandeste in timp, iar executia asanelor la clasele de yoga nu trebuie sa fie perfecta. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il practici la clasa de yoga este compasiunea fata de tine insati si fata de corpul tau.
Yoga este conexiunea si uniunea dintre corp, minte si spirit. Atunci când corpul și mintea sunt suprasolicitate continuu, eficiența lor scade. Relaxarea (Savasana) din finalul clasei de yoga este modalitatea de reîncărcare a corpului cu o energie noua.

Locație