Arde caloriile si tonifiaza musculatura INSTANT cu 4, 8 sau 12 sednte de natrenament JUST FIT EMS! In doar 20 de minute de antrenament sunt lucrate toate cele 9 grupe de muschi si reusesti sa topesti pana la 2500 de calorii! Centrul dispune de 2 aparate Just Fit

Lei 120 În loc de 340,00 Lei Cupoane comandate 25 Oraș Bucuresti
Discount 65% Site expirat

informații

Cu JustFit by Body Fit obtii rezultatele dorite in timp record! Este o tehnologie superioara  ce consta doar intr-o tableta ce comunica cu hardwearul si genereaza impulsuri electrice controlate in vesta JustFit! Foloseste  foloseste un impuls electric de frecventa joasa ce determina contractia voluntara a muschilor – similar exercitiilor de gimnastica.
Daca alegi antrenamentul Just Fit by Body Fit te vei bucura de nenumarate avantaje: te poti antrena impreuna cu un prieten, iti antrenezi intreaga musculatura in doar 20 de minute, antrenamentul este placut si comod nemaifiind conectat prin cabluri la consola, este cea mai eficienta metoda de ardere a grasimilor si de obtinere a procentului de grasime optima, executi exercitiile perfect deoarece impulsurile emise de electrozi se potrivesc perfect pe suprafata muschilor, nu suprasolicita incheieturile, ajuta la alimentarea tesuturilor cu sange, combate celulita si osteoporoza.

Locație