Sejur de lux la Comfort Suites 5* din Predeal! Cazare 1-5 nopti pentru 2 in SUITA, mic dejun si acces la piscina, sauna si jacuzzi! Bon valoric restaurant de 50 lei pentru minim 2 nopti! Oferta valabila in timpul saptamanii (Duminica-Vineri check-out) pana pe 29.11.2018

Lei 199 În loc de 350,00 Lei Cupoane comandate 55 Oraș National
Discount 43% Site expirat

informații

Pentru disponibilitate sau personalizare pachet (numar mai mare de nopti, mai multe persoane, etc.) scrie-ne pe e-mail, pe chat sau contacteaza-ne telefonic (0317828583/ 0317828585) precizand perioada dorita, nr de camere, nr de persoane (adulti respectiv copii)!
Hotelul Comfort Suites 5*din Predeal este singurul hotel de cinci stele din Predeal si printre putinele hoteluri high class de pe Valea Prahovei, ce reuseste sa aduca luxul autentic intr-un peisaj pitoresc, de neuitat. 
Camerele, dotate dupa cele mai inalte standard, va intampina cu un romantic  pat  matrimonial cu baldachin decorat cu petale de trandafir ; puteti admira superbul peisaj montan vizibil chiar de la fereastra camerei dumneavoastra.
Restaurantul Libanez  ofera oaspetilor specialitatile culinare care acopera o vasta gama multiculturala si o atmosfera unica.

Locație