Domnilor, rasfatati-va si voi din cand in cand! Nimic nu se compara cu relaxarea autentica la masaj! Prindeti oferta cu 13 terapii benefice pentru trup si minte: masaj sportiv, masaj relaxare, impachetari detox si peeling corporal

Lei 195 În loc de 355,00 Lei Cupoane comandate 22 Oraș Bucuresti
Discount 45% Site expirat

informații

Masajul sportiv realizat prin tehnici speciale de catre maseuri cu experienta, are rezultate extrem de bune in remodelarea corporala, detensionarea musculaturii si imbunatatirea circulatiei sangvine. De asemenea, masajul sportiv este benefic si pentru inlaturarea oboselii, ajuta la recuperarea post operatorie si grabeste vindecarea diverselor leziuni.
Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor, creeaza o stare de relaxare totala, imbunatateste circulatia limfatica si  sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.
Peelingul este o modalitate de exfoliere corporala  care ajuta pielea sa se oxigeneze mai  bine prin eliminarea celulelor moarte si a impuritatilor si totodata, prin stimularea regenerarii celulare. Este recomandata tuturor.

Locație