Dinti curati si sanatosi pentru zambet de star! Opteaza pentru IGIENIZARE DENTARA completa cu detartraj ultrasonic, periaj profesional si fluorizare sau alege pachetul ce include si o obturatie simpla! Sanatatea gingiilor, respiratia frumos mirositoare si eliminarea bacteriilor sunt garantate!

Lei 49 În loc de 150,00 Lei Cupoane comandate 24 Oraș Timisoara
Discount 67% Site expirat

informații

Tartrul reprezinta placa bacteriana mineralizata. Aparitia tartrului este favorizata de numerosi factori, printre care: lipsa unei igiene orale corecte, alimentatie dezechilibrata, dinti incalecati, plombe sau lucrari dentare retentive, afectiuni generale.
Detartrajul indeparteaza tartrul de pe dinti si de sub gingii, reducand astfel numarul bcateriilor si prevenind aparitia bolilor paradontale. Detartrajul cu ultrasunete, cat si cel manual, nu afecteaza structura dintelui!
Periajul profesional este o măsură preventivă realizată doar în cabinetul de medicina dentara, de către medicul stomatology, care are scopul de a completa metodele de igienă orală pe care pacientul şi le poate aplică singur, acasă.
În funcţie de corectitudinea şi eficienţa igienei dentare, precum şi a riscului individual de apariţie a cariei dentare, constatate de către medicul dentist, pacientului i se va propune un plan de control al igienei orale, prin vizite regulate, la 3-6 luni.

Locație