Adio epilare clasica! Acum tehnologia revolutionara de EPILARE DEFINITIVA, E-Light, este disponibila pentru tine! Alege 1, 2 sau 3 sedinte pentru picior lung si inghinal total si bucura-te de piele fina si catifelata!

Lei 165 În loc de 680,00 Lei Cupoane comandate 20 Oraș Bucuresti
Discount 76% Site expirat

informații

Lumina intens pulsata impreuna cu radiofrecventa are o puterea de penetrare la o adancime de 3 ori mai mare decat a aparatelor IPL/SPL, este un tratament nedureros si poate fi folosit indiferent de pigmentul pielii si tipul firului de par, fara restrictie si fara risc!
Utilizeaza  un spectru de lungimi multiple de unde si lumina, care genereaza caldura, ce actioneaza in acelasi timp asupra  straturilor de piele diferite. Astfel fasciculul luminos patrunde in tegument, unde este atras de pigmentul firului de par, distrugand  radacina. Aceasta tehnologie este capabila sa distruga definitiv firele de par, dar trateaza si leziunile pigmentare, leziunile vasculare si regenereaza pielea.
Sunt necesare 10 – 12 sedinte la interval de 4 pana la 6 saptamani pentru o reducere semnificativa a numarului de foliculi pilosi.
In sectiunea Descriere, gasesti tot ce trebuie sa sti despre epilarea definitiva!

Locație