RECUPERARE MEDICALA in 10 zile! Beneficiezi de consult de specialitate si poti face pana la 4 proceduri pe zi, la recomandarea medicului! Vindeca in mod natural durerile musculare si reumatice si afectiunile post-traumatice. GRAL - UNEFS, Centru de Excelenta in Medicina si Recuperare Sportiva

Lei 265 În loc de 530,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site expirat

informații

In fiecare zi de tratament, se vor efectua pana la 4 proceduri de recuperare, in functie de recomandarea medicului: proceduri de fizioterapie (electrostimulare, magnetoterapie, curenti, galvanizari, ionizari, laser-terapie, ultrasunet, etc.), kinetoterapie, masaj terapeutic. Fizioterapia se bazeaza pe aplicarea factorilor fizici pentru remedierea problemelor de sanatate. Are ca scop calmarea durerii si imbunatatirea vietii bolnavului si este recomandata pentru o gama larga de afectiuni.
Kinetoterapia, prin aplicarea unei game variate de tehnici de vindecare (manipulari articulare manuale, miscari active sau pasive conduse de terapeut sau miscari libere, si alte tehnici alternative)  are scopul de a stimula vindecarea si de a mari mobilitatea pacientului.
Centru de Excelenta in Medicina si Recuperare Sportiva GRAL-UNEFS ofera servicii medicale de recuperare post-traumatica, recuperare pentru afectiuni acute sau cronice, tratamente de intretinere, terapii antistres sau controlul greutatii. Centrul este dotat cu aparatura performanta si  asigura o paleta larga de proceduri. 

Locație