Hello silueta perfecta! Da joc caolaceii si elimina celulita cu 3 masaje anticelulitice, 3 masaje cu bambus sau miere, 3 impachetari si 3 sedinte peeling sau masaj relaxare! Iti recapeti pielea neteda si ferma fara sa depui efort!

Lei 129 În loc de 240,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 46% Site expirat

informații

Masajul anticelulitic se numara printre cele mai eficiente metode de combatere a aspectului de coaja de portocala! Prin miscarile precise si energice se activeaza circulatia sangvina si limfatica iar pielea isi recapata elasticitatea! Celulita este mult diminuata si dupa o serie de sedinte efectuate regulat ea va disparea (numarul de sedinte necesar depinzand de gradul celulitei).
Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor, creeaza o stare de relaxare totala, imbunatateste circulatia limfatica si  sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.
De asemenea, masajul cu bete de bambus este de doua ori mai eficient decat masajul traditional anticelulitic. Tonifiaza musculatura, ridica fesele, reda elasticitatea pielii, stimuleaza sistemul limfatic si imbunatateste circulatia sangvina.
Peelingul este o modalitate de exfoliere corporala  care ajuta pielea sa se oxigeneze mai  bine prin eliminarea celulelor moarte si a impuritatilor si totodata, prin stimularea regenerarii celulare. Este recomandata tuturor.

Locație