Elimina TOTAL CELULITA in cel mai scurt timp cu revolutionarul LPG Cellu M6! Alege 6 sau 8 sedinte de MASAJ ENDERMOLOGIC, ideal pentru slabirea localizata si detoxifierea organismului! Vezi rezultatele uimitoare si bucura-te de silueta super-slim!

Lei 249 În loc de 510,00 Lei Cupoane comandate 26 Oraș Bucuresti
Discount 51% Site expirat

informații

CELLU M6 este la momentul de fata cel mai avansat si cel mai eficient echipament endermologic cu rezultate umitoare in tratarea celulitei si in reducerea stratului de grasime. Tratamentele endermologice Cellu M6 IP si Keymodule constau in hiperstimularea mecanica a tesutului, fara crearea unui discomfort major pacientei, printr-o tehnica nedureroasa si extrem de eficienta. Programele incluse in softul de lucru al aparatului LPG Cellu M6 se aplica personalizat, in functie de evaluarea facuta de terapeut fiecarei paciente in parte, avand ca scop final obtinerea unei siluete zvelte si al unui aspect impecabil al pielii.
Cellu M6 – tratament endermologic se recomanda pentru:- Combaterea si tratarea celulitei- Remodelarea corporala- Tonifierea si tratarea pielii lasate- Dislocarea si eliminarea straturilor de grasime dificil de tratat- Reducerea pana la disparite totala a tesutului adipos- Drenaj limfatic- Imbunatatirea circulatiei sangelui in zonele vizate
Ce este celulita? Celulita este un fenomen ce se manifesta mai ales la femei si rezulta din acumularea de grasimi in adipocite (celule grase subcutanate) si din retentia de apa in zonele alaturate (derma si hipoderma). In timp ce adipocitele continua sa creasca, celulele protectoare din jurul lor isi modifica forma dand, la exterior, aspectul de coaja de portocala. La acest punct, principala problema consta in faptul ca se intra intr-un cerc vicios, deoarece circulatia sangelui este restrictionata determinand stagnarea eliminarii resturilor metabolice, dezvoltarea si congestionarea tesutului conector ce isi pierde elasticitatea si devine fibros. De la acest punct apar zonele afectate de celulita, cu un aspect dezagreabil, nesanatos, ce nu poate fi modificat prin dieta sau exercitiu fizic. Cellu M6, cea mai eficienta forma de tratament endermologic revolutioneaza lupta impotriva celulitei, devenind cel mai puternic aliat al dumneavoastra.
Endermologia este o ramura terapeutica la care se poate recurge la orice varsta, tratamentele sale fiind recomandate impotriva imbatranirii tesuturilor. Problemele circulatorii ce apar la un moment dat se agraveaza pe masura trecerii timpului, aspectul de coaja de portocala specific celulitei devenind din ce in ce mai pregnant si pilea pierzandu-si elasticitatea. Prin accelerarea circulatiei la nivel microcelular, metoda LPG revigoreaza tesuturile specifice, redand pielii aspecul sanatos, neted si tonifiat.

Locație