Scapa acum de varice si senzatia de picioare grele si umflate! Prinde super-oferta pentru consultatie FLEBOLOGIE, ecografie, ghidaj Doppler pentru ambele picioare si evaluarea insuficientei venoase! Descopera tratamentul corect la Clinicile Laurus Medical din Bucuresti si din tara!

Lei 49 În loc de 95,00 Lei Cupoane comandate 26 Oraș National
Discount 48% Site expirat

informații

Medicului flebolog este singurul care poate pune un diagnostic corect si poate trata eficient bolile venoase superficiale (varice, telangiectazii, etc) dar si tromboza venoasa profunda, tromboflebita superficiala, ulcerele varicoase si malformatiile venoase.
Ecografia pentru vene la care medicul de foloseste de ghidajul Doppler identifica pachetele varicoase care nu sunt vizibile prin transparenta pielii, si valvele incompetente, fiind o investigatie nedureroasa si neinvaziva care poate fi repetata ori de cate ori este nevoie, fara riscul de iradiere. Aparatele de ultima generatie permit vizualizarea cu acuratete a venelor superficiale si profunde, directia fluxurilor de sange si valvele incompetente.
Varicele sunt dilatatii ale sistemului venos superficial de la nivelul membrelor inferioare ce apar turgescente sub piele, de culoare albastruie, in special pe fata interna a piciorului si cea posterioara a gambelor.
Din cauza faptului ca sangele venos nu poate fi drenat corespunzator si stagneaza in aceste vene, cu timpul apar simptome suparatoare ca durere, senzatie de greutate, umflarea gambelor si chiar modificari ale pielii ca roseata, inflamatie, mergand pana la ulcerul varicos – rana care nu se vindeca niciodata daca nu se iau masuri de tratament.
In sectiunea DESCRIERE gasesti mai multe detalii despre varice si aparitia lor!

Locație