Revigorare si tratare holistica pentru organismul tau! Masaj corporal japonez SHIATSU de 60 minute si masaj japonez pentru scalp. Rasfata-te cu tehnici tehnici traditionale japoneze desavarsite de-a lungul a mii de ani! Alege pachet 1 sau 2 sedinte!

Lei 65 În loc de 150,00 Lei Cupoane comandate 24 Oraș Bucuresti
Discount 57% Site expirat

informații

Masajul Shiatsu este un mod de relaxare si, in acelasi timp, o modalitate holistica de tratare a organismului. Conform traditiilor asiatice, exista 12 meridiane de energie ale corpului, ce formeaza o adevarata ,,harta” a trupului uman. Presopunctura exercitata in anumite puncte, situate pe ,,harta” corpului, elibereaza tensiunile musculare, enregetice, stimulează imunitatea, previne si amelioreaza diverse afectiuni. Dupa o sedinta de masaj shiatsu te vei simti relaxat si revigorat, oboseala si anxietatea va fi indepartata, durerile si tensiunile musculare vor disparea, iar presiunea arteriala va fi reglata.
Ritualul japonez al  scalpului – este o combinatie de presiuni pe puncte de meridian si masaj japonez, avand un efect  calmant/relaxant deosebit. Prin aceasta tehnica de echilibreaza fluxul de energie din jurul capului, se imbunatateste circulatia si imunitatea si stresul este eliminat.

Locație